Lindas hud- och kroppsvård | Om företaget
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16401
page-template-default,page,page-id-16401,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Linda_3
Lindas logga 3 kopiera
shr logga
Om mig

Starten år 2014!

Intresset kring hudvård kom efter min högstadietid då jag hade ganska mycket orenheter i huden. Min tanke var egentligen att utbilda mig till enbart massör, men sen kom jag i kontakt med hudterapeutbildningen på Elisabethskolan i Stockholm – en av Sveriges första och äldsta hudvårdsskolor. Därefter har jag även tagit extrakurser i kosmetik och spabehandlingar. Idag har jag jobbat sammanlagt 12 år (2014) med hud- och kroppsvård.  Efter alla år som anställd kände jag att det var dags för nya erfarenheter och utmaningar.

Att vara egenföretagare är otroligt roligt. Mötet med nya människor är fantastisk och jag värderar högt att knyta personliga kontakter med mina kunder. Att få ge energi till andra och att även få tillbaka så mycket, är inspirerande. Nu fortsätter jag min framtid inom detta yrke och hoppas på fler intressanta utbildningar och erfarenheter.

Alla som känner för en skön stund i vardagen är varmt Välkomna!

Oktober 2017

Nu flyttar jag till Moragatan 15!

Det jag tycker är roligast att göra är ansiktsbehandlingarna. Där kan jag få fundera och hitta de bästa lösningarna för huden så den ska må bra och hålla länge. Även du som kund ska känna att du får en grundlig genomgång och lära dig ta hand om just din hud på bästa sätt.

Massage är väldigt intressant det med. Där kan jag hitta knutor som ska lösas upp och stela muskler som ska arbetas till mjukhet.

Återigen Varmt Välkommen!!