Lindas hud- och kroppsvård | Hårborttagning
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16384
page-template-default,page,page-id-16384,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Hårborttagning

HÅRBORTTAGNING MED ALKALINE

alkaline_348x418
alkaline wash
alkaline

Denna behandling kommer snart att sluta göras. Troligtvis så hittar jag snart något liknande. Återkommer!

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Denna hårtborttagningsmetod tar bort finare, fjuniga hår i ansiktet som kan vara svåra att avlägsna själv. Alkaline läggs på som en kräm och tränger ned i huden och ned till hårsäckarna. Krämen verkar i 3-4 minuter som sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH.

Efter den första behandlingen kommer håren att växa ut som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå allt långsammare. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta. Det går inte att definitivt säga hur många behandlingar som behövs. Detta beror på flera faktorer som hormoner, arv och medicin mm.

Alkalinebehandlingen kan även göras på bikinilinje, rygg och armar (Detta förutsatt att hårtypen är lämplig). Som extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller som kan finnas ansamlade på hudytan.

¤Överläpp                           395:-

¤Överläpp & Haka             450:-

¤Haka & Hals                      520:-

¤Stora delar av ansiktet     740:-

När första behandlingen görs ska en fuktighetsgivande olja köpas med hem för att kunna vårda huden ordentligt. Priset för oljan är 425kr.

Hårborttagning med vax

Hela ben inkl. bikini  & axiller     995:-

Hela ben inkl. bikini       695:-

Halva ben inkl. knä        450:-

Axiller (armhålor)          350:-

Bröst eller Rygg            595:-

Överläpp eller Haka         250:-

Bikinilinje                       350:-

Haka, Överläpp & Kinder      595:-