Lindas hud- och kroppsvård | Kroppsbehandlingar
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16382
page-template-default,page,page-id-16382,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Kroppsbehandling

Lymfterapi

lymfa
nbe

Lymfterapi med NBE 3000 radiofrekvens

Hur mår din kropp, vad behöver du?

Här sätter vi igång systemet och flödet i kroppen. Hittar blockeringar och “städar” kroppen. Celluliter är en del av “städningen” av kroppen.

I denna behandling går jag igenom din kropp för att se vad som just du behöver få fart på.

90-120 min       1595:-

Hot Stone Massage

Denna massage med varma lavastenar ökar blodcirkulationen, lindrar smärt och lugnar ner spända och trötta muskler.

60 min       995:-

NBE 3000 RF Massage

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. Med NBE 3000 massage mjukas musklerna upp på djupet samtidigt som eventuell smärta minskas. Muskeln blir varmare och mer elastisk på kortare tid. Kombinationen Av apparaturen och manuell massage gör att behandlingen når djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på eventuella spänningar.

30 min               540:-

45 min               760:-

Anti-Stress Behandling

60min              1195:-

En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling med NBE 3000. Med denna behandling sprids värme djupt ner i cellerna som hjälper till att återhämta din kropp och sinne. Koppla av från all stress och känn hur du sjunker ner i en behaglig stund. I denna behandling ligger kunden på mage med 3st plattor under sig samtidigt ligger det 3st plattor på kundens rygg. Dessa plattor skickar med hjälp av NBE 3000 elektromagnetiskenergi – radiofrekvens – mellan sig så att en behaglig värme sprider sig genom kroppen. Medans detta pågår får baksida ben manuell massage. Efter en stund plockas plattorna på ryggen bort. Därefter fortsätter det med en lugn och avstressande massage med 2st prober som sakta går över ryggen och upp i nacken som ger fortsatt värme. Detta ger en omedelbar stressminskning med 40% och antioxidanterna ökar med 7%.

Kontraindikationer;

Pacemaker

Gravid

Metaller i kroppen (Titan går bra)

NBE 3000 RF

Hur fungerar det?
NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.

Resultatet
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras.

Behandlingsområden för kroppen

  • Fettreducering
  • Celluliter
  • Strie och Ärr
  • Lymfdränage
  • Djupgående massage
  • Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
  • Ytliga kärl

Mage, Lår eller Stuss

60 min, Pris: 1295;-

Dubbelhaka, Dekolletage eller Händer

30 min, Pris:   595;-

Detox/Lymfdränage

60 min (hela kroppen), Pris; 1195;-

Detox/Lymfdränage

30 min (halva kroppen), Pris; 595;-