Lindas hud- och kroppsvård | Ansiktsbehandlingar
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16380
page-template-default,page,page-id-16380,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Ansiktsbehandling

NANNIC

Jag använder Nannic´s produkter i alla mina ansiktsbehandlingar.
Nannic är en innovativ hudvårdsserie med högkoncentrerade serum och avancerade anti-age krämer som verkar på djupet. Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskapligt utvecklade med medicinskt bevisade effekter. I konceptet ingår succéapparaturerna NBE som tar världen med storm. Tack vare den patenterade formulan når de aktiva ingredienserna direkt till den underliggande orsaken för hudproblemet och kan på så vis effektivt återställa hudens balans, tillföra rikligt med fukt och skydda mot uttorkning. Nannic hudvård ger en långsiktig förbättring av huden.

Nannic distribueras i 38 länder och är ett familjeföretag i tredje generation. Huvudkontoret finns i Belgien och där drivs även forskning, utveckling och produktion. Nannic International samarbetar med ledande forskare och dermatologer världen över.

Nannic NBE 3000

90 min

NBE 3000 är en mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget & syretillförseln till cellerna. Med specialutvecklade produkter tillsammans med NBE 3000 får vi fantastiska resultat.

Redan efter en enda behandling känns huden mer elastisk, slätare och fastare. Metoden arbetar för hudföryngring och lyft, rynkor, acneärr, slapp hud och lugnar ytliga kärl. Dessutom får huden en fantastisk lyster.

Pris: 1595:-

För bästa resultat görs 1 behandling/vecka, 4-6ggr. Underhåller därefter var annan-tredje månad.

Tillägg i behandlingen: Ablator från Deep Skin för att få en djuprengöring –  300kr(dammsuger huden från torra, döda hudceller och ser till att din efterkommande behandling ger större effekt). Excellence Luxury serum 400kr.

Deep Skin

90 min

NBE Deep skin är den nya generationens microneedling. En mekanisk peeling som inte skadar huden. Passar den som vill behandla djupa rynkor, acne, ärr, pigmentfläckar, hudföryngring och porreducering.

Med hjälp av apparaturen suddar man bort döda hudceller och huden får en fin lyster. Den gör även att microkanaler skapas i huden och kan på så sätt gå till botten med olika hudproblem snabbare. De Aktiva ingredienser i serumen slussas in och når djupare ner i de undre hudlagren.

Pris: 1 595:-

För bästa resultat görs 1 behandling/vecka, 4-6ggr. Underhåll därefter var annan-tredje månad.

Tillägg i behandlingen: Excellence serum 400kr.

Duo Deep Skin & NBE 3000

120 min

Pris: 2595:-

Tillägg Excellence serum 400:-.

PRX-T33

30 min

Denna behandling ger resultat på djupet. En Nålfri avancerad biorevitalisering för huden. Djupgående anti-age behandling, säker och effektiv hudföryngring. Ger ingen frosting eller social begränsning. Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid. Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass 1. PRX-T33 Egenskaper:

✔️Aktivt ökad cellförnyelse

✔️Hjälper vid Förlorad fasthet & elasticitet

✔️ Djupt fuktgivande vid torr hud

✔️ Återskapar hudens fyllighet och vitalitet

✔️Reducerar rynkor/linjer & ärrbildningar

✔️Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton

✔️”Boostar” hudens funktioner

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen kan utföras som kur om 4-5ggr med 1 veckas intervall, och underhåll rekommenderas varannan till var 3:e månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldersprocess.

Pris per gång Full Face 1995 kr.

Kurpris 1500 kr per gång om minst 4-5 ggr.

Du kan också göra denna tillsammans med Deep Skin microneedling eller NBE RF behandling och då blir det ett tillägg på 1000 kr till resp behandlings tillfälle.

Full Face + Hals 2495kr. Kur 1995kr/gång

Hals 1500kr. Kur 1200kr/gång

Hals + Dekolltage 2495kr. Kur 1995kr/gång

Handryggar 1500kr. Kur 1500kr/gång

Bristningar 1500kr (frånpris)

ICE PEEL

30 min

Få bl.a. en fin “glow” av denna “askunge”behandling!

Perfekt för en rosacea & känslig hud.

Ageing VÄRME+KYLA!

Två unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat.

Denna behandling består av två teknologier. Kemisk peeling (värme) & Cryotetapi (kyla). Kemisk Peeling är en effektiv metod att exfoliera och stimulera huden. Ger en jämn hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor. Cryoterapi är en kylbehandling som reducerar och lindrar inflammationer, rodnad och svullnad.

I ICE PEEL behandling används professionell styrka av ENERPEEL MA, 40% Mandelsyra. Mandelsyran ger mild exfoliering och är stark antiinflammatorisk vilket gör den lämplig även vid rodnadsbenägen och/eller känsligare hud. Mandelsyran är fettlöslig vilket ger djuprengörande egenskaper och gör den lämplig även vid fetare hud. Mandelsyran ger ökad fasthet, omedelbar lifting effekt & ökad fukt. Lämplig även vid torr hud. Ice Mask ger redan efter ett par minuter en djupverkande kyleffekt. Den verkar avslappnande, uppfräschande & revitaliserande.

¤ Mjukgör och återfuktar huden med upp till 500%

¤ Stärker collagen och ger uppstramande effekt

¤ Reducerar linjer & rynkor

¤ Dämpar rodnad, svullnad och verkar kärlsammandragande samt lindrar solbränd hud

¤ Motverkar mörka ringar & påsighet

¤ Minskar talgproduktion och inflammation

Du får en fuktampull (Hyaluronsyreserum för fukt & fyllighet) med dig hem som räcker i 7dgr.

För bästa resultat görs 4-6st behandlingar med 7 dagars mellanrum.

Pris 1295kr per gång.

DERMAPLANING

45 min

Dermaplaning är en fysisk/mekanisk peeling som föryngrar huden omedelbart genom att ta bort det övre lagret hudceller från överhuden tillsammans med det fjuniga håret i ansiktet.

Dermaplaning är en kontrollerad hyvling av huden med hjälp av ett specialblad. Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet.

Metoden är mycket effektiv för att minimera uppkomsten av fina linjer, rynkor & akne ärr. Samtidigt som huden blir jämn, smidig och fräsch och du får en vacker lyster.

Denna kan väljas som ett tillägg att göras innan Ice Peel, Radiofrekvensen, eller i en klassisk ansiktsbehandling. Pris för tillägg 599kr.

Behandlingen:
1.Dubbel rengöring
2.AHA/BHA solution appliceras – en förberedande mjölk- och salicylsyre lösning.
3.Nourishe oil – special anpassad olja som stöder huden med lugnande och uppstramande egenskaper.
4.Dermaplaning – med ett special anpassat skalpellblad.
5.NuPeel – enzympeel som masseras lätt in för att få bort alla rester av de gamla hudcellerna.
6.Sheetmask – svalkande, lugnande samt återfuktande mask.
7.Avslutande kräm samt solskydd.

Behandling kan inte göras vid:
1. Aktiv Akne över hela ansiktet (enstaka går bra).
2. Under cancerbehandling.
3. Munsår.
4. Diabetes – måste vara under dietkontroll eller medicinering.
5. Blodförtunnande medel eller bakgrund med blödningsproblem.
6. Höga doser av aspirin och Isotretinoin.

Pris: 1195:-

Rengöring

60 min

En behandling som passar alla. Kom in och koppla av och få en rengöring av ansiktet på djupet och gå härifrån som en ny människa med ett rent och fräscht ansikte.

Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, Peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage samt ansiktsmask.

Pris: 850:-

Nannic behandling

ca 45 min

En djuppeeling av huden utan att skada den. Rengöring av huden, willow bark peel samt mekanisk peeling (med Ablator från Deep Skin), passande serum som masseras ner i huden och en fuktgivande algmask.

Pris:  895:-

Hudanalys

ca 20 min

Har du tänkt på vad din hud behöver? Huden förändras med årstiderna och åren. Jag hjälper dig gärna med vad du behöver. Här rengör jag och tar en ordentlig titt på din hud. Vid köp av minst 3 stycken produkter till ansiktet så bjuder jag på hudanalys kostnaden.

Pris:  350:-

beauty_center

NBE 3000 behandling

nbe ansikte

Deep Skin-Microneedling

DS ansikte

Deep Skin

deep skin
PRX-T33

ICE PEEL

ICE-Peel2

Nannic är en hudvårdsserie som arbetar på att behandla orsaken till hudproblem och maximerar synliga resultat. Detta tack vare en fördjupad kunskap om kroppens metabolism samt genom användandet av högkoncentrerade, komplexa och aktiva ingredienser.

Samtliga produkter är Dermatologiskt testade och lämpar sig väl även för känslig hud.

Nannic hudvård är ett professionellt salongsmärke och säljs inte i dagligvaruhandeln eller på apotek. Finns till försäljning hos mig. Kika gärna in på www.nannic.se

Efter en styck NBE 3000 behandling

Efter en styck Deep Skin behandling

Före & efter bild, Deep Skin behandling