Lindas hud- och kroppsvård | Hårborttagning
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16384
page-template-default,page,page-id-16384,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Hårborttagning

HÅRBORTTAGNING MED ALKALINE

alkaline_348x418
Vax
Spaklar

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Denna hårtborttagningsmetod tar bort finare, fjuniga hår i ansiktet som kan vara svåra att avlägsna själv. Alkaline läggs på som en kräm och tränger ned i huden och ned till hårsäckarna. Krämen verkar i 3-4 minuter som sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH.

Efter den första behandlingen kommer håren att växa ut som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå allt långsammare. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta. Det går inte att definitivt säga hur många behandlingar som behövs. Detta beror på flera faktorer som hormoner, arv och medicin mm.

Alkalinebehandlingen kan även göras på bikinilinje, rygg och armar (Detta förutsatt att hårtypen är lämplig). Som extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller som kan finnas ansamlade på hudytan.

Välj mellan överläpp, haka och kinder

30 min       320:-

45 min        620:-

När första behandlingen görs ska en fuktighetsgivande olja köpas med hem för att kunna vårda huden ordentligt. Priset för oljan är 360kr.

HÅRBORTTAGNING MED VAX

Vaxning – hela ben

1 tim       595:-

Vaxning – halva ben

30 min       350:-

Vaxning – rygg/bröst

Pris:        550:-

Vaxning –armar eller armhålor

Pris:         300:-

Vaxning – bikinilinje

Pris:         200:-

Vaxning – ansiktet

15-30 min       fr. 150:-