Lindas hud- och kroppsvård | Hårborttagning
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16384
page-template-default,page,page-id-16384,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Hårborttagning

HÅRBORTTAGNING MED ALKALINE

alkaline_348x418
alkaline wash
alkaline

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Denna hårtborttagningsmetod tar bort finare, fjuniga hår i ansiktet som kan vara svåra att avlägsna själv. Alkaline läggs på som en kräm och tränger ned i huden och ned till hårsäckarna. Krämen verkar i 3-4 minuter som sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH.

Efter den första behandlingen kommer håren att växa ut som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå allt långsammare. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta. Det går inte att definitivt säga hur många behandlingar som behövs. Detta beror på flera faktorer som hormoner, arv och medicin mm.

Alkalinebehandlingen kan även göras på bikinilinje, rygg och armar (Detta förutsatt att hårtypen är lämplig). Som extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller som kan finnas ansamlade på hudytan.

Välj mellan överläpp, haka och kinder

30 min       395:-

45 min        695:-

När första behandlingen görs ska en fuktighetsgivande olja köpas med hem för att kunna vårda huden ordentligt. Priset för oljan är 360kr.

Hårborttagning med vax

Hela ben inkl. bikini

60 min       695:-

Halva ben inkl. knä

Välj från knä och uppåt eller från knä och nedåt.

30 min       395:-

Rygg eller bröst

45 min

Pris:        550:-

Armhålor

Pris:         350:-

Bikinilinje

Pris:         350:-

Överläpp, Haka & Kinder

40 min        495:-

Överläpp & haka

15 min        200:-