Lindas hud- och kroppsvård | Kroppsbehandlingar
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16382
page-template-default,page,page-id-16382,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Kroppsbehandling
Hotstone

NBE 1000 maskinen

image

Före & efter bild, NBE 1000 behandling

Före & efter bild, NBE 1000 behandling

Före & efter bild, Deep Skin behandling

Hot Stone Massage

Denna massage med varma lavastenar ökar blodcirkulationen, lindrar smärt och lugnar ner spända och trötta muskler.

60 min       875:-

Nannic NBE 3000 Massage

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. Med NBE 3000 massage mjukas musklerna upp på djupet samtidigt som eventuell smärta minskas. Muskeln blir varmare och mer elastisk på kortare tid. Kombinationen Av apparaturen och manuell massage gör att behandlingen når djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på eventuella spänningar.

30 min               495:-

45 min               695:-

Anti-Stress Behandling

60 min              1195;-

Renande ryggbehandling

Det här är en behandling för dig som vill friska upp huden på din rygg. Det är rengörande behandling innehållandes peeling, ånga, porrengöring och lätt massage.

60 min       795:-

NBE BEHANDLING 

Hur fungerar det?
NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.

Resultatet
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras.

Behandlingsområden för kroppen

  • Fettreducering
  • Celluliter
  • Strie och Ärr
  • Lymfdränage
  • Djupgående massage
  • Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
  • Ytliga kärl

Mage, Lår eller Stuss

60 min, Pris: 1195;-

Dubbelhaka, Dekolletage eller Händer

30 min, Pris:   595;-

Detox/Lymfdränage

60 min (hela kroppen), Pris; 1195;-

Detox/Lymfdränage

30 min (halva kroppen), Pris; 595;-