Lindas hud- och kroppsvård | Ansiktsbehandlingar
Mora hudvård, hud, vaxning, behandling, Mora
16380
page-template-default,page,page-id-16380,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Ansiktsbehandling
excellence

NBE 3000 behandling

image

NBE 3000 behandling

NBE-3000_copy_1

Deep Skin

deep skin
Penslar

Nannic är en hudvårdsserie som arbetar på att behandla orsaken till hudproblem och maximerar synliga resultat. Detta tack vare en fördjupad kunskap om kroppens metabolism samt genom användandet av högkoncentrerade, komplexa och aktiva ingredienser.

Samtliga produkter är Dermatologiskt testade och lämpar sig väl även för känslig hud.

Nannic hudvård är ett professionellt salongsmärke och säljs inte i dagligvaruhandeln eller på apotek. Finns till försäljning hos mig. Kika gärna in på www.nannic.se

Före & efter bilder på NBE 1000 behandling

NANNIC

Jag använder Nannic´s produkter i alla mina ansiktsbehandlingar.
Nannic är en innovativ hudvårdsserie med högkoncentrerade serum och avancerade anti-age krämer som verkar på djupet. Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskapligt utvecklade med medicinskt bevisade effekter. I konceptet ingår succéapparaturerna NBE som tar världen med storm. Tack vare den patenterade formulan når de aktiva ingredienserna direkt till den underliggande orsaken för hudproblemet och kan på så vis effektivt återställa hudens balans, tillföra rikligt med fukt och skydda mot uttorkning. Nannic hudvård ger en långsiktig förbättring av huden.

Nannic distribueras i 38 länder och är ett familjeföretag i tredje generation. Huvudkontoret finns i Belgien och där drivs även forskning, utveckling och produktion. Nannic International samarbetar med ledande forskare och dermatologer världen över.

Nannic NBE 3000

90 min

NBE 3000 är en mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget & syretillförseln till cellerna. Med specialutvecklade produkter tillsammans med NBE 3000 får vi fantastiska resultat.

Redan efter en enda behandling känns huden mer elastisk, slätare och fastare. Metoden arbetar för hudföryngring och lyft, rynkor, acneärr, slapp hud och lugnar ytliga kärl. Dessutom får huden en fantastisk lyster.

Pris: 1495:-

För bästa resultat görs 1 behandling/vecka, 5-10ggr. Underhåller därefter var 6:e vecka.

Tillägg i behandlingen: Ablator från Deep Skin för att få en djuprengöring –  300kr(dammsuger huden från torra, döda hudceller och ser till att din efterkommande behandling ger större effekt). Excellence Luxury serum 300kr, Probiotika ampull 100kr.

Deep Skin

90 min

NBE Deep skin är den nya generationens microneedling. En mekanisk peeling som inte skadar huden. Passar den som vill behandla djupa rynkor, acne, ärr, pigmentfläckar, hudföryngring och porreducering.

Med hjälp av apparaturen suddar man bort döda hudceller och huden får en fin lyster. Den gör även att microkanaler skapas i huden och kan på så sätt gå till botten med olika hudproblem snabbare. De Aktiva ingredienser i serumen slussas in och når djupare ner i de undre hudlagren.

Pris: 1 495:-

För bästa resultat görs 1 behandling/vecka, 5-10ggr. Underhåll därefter var 6:e vecka.

Tillägg i behandlingen: Excellence serum 300kr, Probiotika ampull 100kr.

Duo Deep Skin & NBE 3000

120 min

Pris: 2195:-

Tillägg Excellence serum 300:-, Probiotika ampull 100:-

Rengöring

60 min

En behandling som passar alla. Kom in och koppla av och få en rengöring av ansiktet på djupet och gå härifrån som en ny människa med ett rent och fräscht ansikte.

Ingår i behandlingen: Rengöring, hudanalys, Peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage samt ansiktsmask.

Pris: 795:-

Nannic behandling

ca 45 min

En djuppeeling av huden utan att skada den. Rengöring av huden, mekanisk peeling (med Ablator från Deep Skin), passande serum som masseras ner i huden och en fuktgivande algmask.

Pris:  695:-

Ice Peel med Ice Mask

ca 30 min

Denna behandling består av två teknologier.
Kemisk peeling (värme) + Cryoterapi (kyla)

Kemisk Peeling är en effektiv metod att exfoliera och stimulera huden. Ger en jämn hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor.

Cryoterapi är en kylbehandling som reducerar och lindrar inflammationer, rodnad och svullnad.

I ICE PEEL behandling används professionell styrka av ENERPEEL MA, 40% Mandelsyra.Mandelsyran ger mild exfoliering och är stark antiinflammatorisk vilket gör den lämplig även vid rodnadsbenägen och/eller känsligare hud.
Mandelsyran är fettlöslig vilket ger djuprengörande egenskaper och gör den lämplig även vid fetare hud. Mandelsyran ger ökad fasthet, omedelbar lifting effekt & ökad fukt. Lämplig även vid torr hud.

Ice Mask ger redan efter ett par minuter en djupverkande kyleffekt. Den verkar avslappnande, uppfräschande & revitaliserande.

¤ Mjukgör och återfuktar huden med upp till 500%
¤ Stärker collagen och ger uppstramande effekt
¤ Reducerar linjer & rynkor
¤ Dämpar rodnad, svullnad och verkar kärlsammandragande
¤ Motverkar mörka ringar
¤ Minskar talgproduktion och inflammation

Du får en fuktampull (Hyaluronsyreserum för fukt & fyllighet) med dig hem som räcker i 7dgr.

Pris:  1095:-

För bästa resultat görs 4-6 behandlingar med 7 dagars mellanrum.

En liten behandling

ca 30 min

Rengöring av huden, hudanalys, en lätt peeling, massage och ansiktsmask.

Pris:  380:-

Hudanalys

ca 20 min

Har du tänkt på vad din hud behöver? Huden förändras med årstiderna och åren. Jag hjälper dig gärna med vad du behöver. Här rengör jag och tar en ordentlig titt på din hud. Vid köp av minst 3 stycken produkter till ansiktet så bjuder jag på hudanalys kostnaden.

Pris:  320:-